Nieuws
26 februari 2006 - Ron Smeets

Wanhoopspoging Vodafone MMS

David Brinks schrijft op DC: Vodafone begrijpt waarschijnlijk zelf ook wel dat MMS zo goed als dood is. Daarom proberen ze er nu alsnog in een wanhoopspoging iets aan te verdienen.

Zo kreeg ik een MMS-bericht (mijn eerste ooit overigens) met de mededeling dat er op gratismms.vodafone.nl 10 gratis te versturen MMS-berichten op mij wachten. Ik denk dan op mijn beurt : mooi laten wachten...

Nu heb ik zelf ook al geruime tijd een toestel en abonnement waarmee MMS-en mogelijk is en, toegegeven, erg veel heb ik die optie ook nog niet gebruikt. Toch zijn er de afgelopen maanden ook enkele berichten gepubliceerd waaruit je zou mogen concluderen dat MMS toch nog een toekomst heeft.

Wie weet. . .Gerelateerde links:
Spot de lente met je mobieltje
Gebruik MMS in Engeland fors gestegen
wereldprimeur: RSS in MMS
MMS gebruik Telia klanten groeit hard
Vodafone introduceert MMS shortcode
MMS is toch ook serieuze business
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.