Entertainment
26 oktober 2009 - Ron Smeets

Wandelende iPhones, deel 2

Dezelfde gasten die twee jaar geleden al een Halloween kostuum maakten op basis van de eerste iPhone hebben dit jaar wederom de nodige vrije uurtjes gestoken in het maken van twee iPhone 3Gs pakken. Zie ook de video hieronder.

Dit keer hebben ze een 42 inch display en een auto accu gebruikt. De pakken wegen maar liefst 40 kilo(!). De gelijkenis met de iPhone 3Gs is treffend. Ook voor wat betreft de prestaties want met een volle acculading gaan deze iPhones zo'n anderhalf uur mee ;-)))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.