Accessoires
28 juni 2006 - Mark

Walkie Talkie om je pols

Deze klokjes hebben een ingebouwde Walkie Talkie maar behalve de antenne die uitsteekt als je ze gebruikt om met elkaar op een afstand van maximaal 3 kilometer te communiceren zien ze er eigenlijk uit als vrij normale horloges.

Dat ze werken kunnen, daar kun je wel zeker van zijn want deze draagbere Walkie Talkie's werden in Februari nog gebruikt door diverse Noorse deelnemers aan de Winterspelen in Turijn om tijdens de langlauf- en biathlon wedstrijden in contact te blijven met hun coach.

Tijdens het gebruik hoef je trouwens niet telkens op een knopje te drukken om te kunnen spreken want deze Walkie Talkies zijn voorzien van zogenaamde Voice Activated Operation. Op het moment dat je er tegen begint te praten hoort de andere kant dat dus meteen.

Om ervoor te zorgen dat je niet snel gestoord wordt door andere Walkie Talkies in de buurt heb je de beschikking over 8 kanalen met 38 sub-codes.

Als de accu helemaal opgeladen is, wat ongeveer 6 uur duurt, dan gaan ze zo'n 40 uur mee in stand-by mode of 2 uur als je ze continu gebruikt. Een setje kost ongeveer 75 Euro, excusief verzendkosten en ze zijn bij I Want One Of Those te bestellen.

Bron: I Want One Of ThoseGerelateerde links:
De polstelefoon
Stonehenge watch
Prijswinnende 'Transformer' design GSM
Walkie Talkie GSM in top 10 kids speelgoed
Walkie talkie GSM's in Oostenrijk
Telefoon Horloge
Over de auteur: Mark