Nieuws
15 mei 2007 - Jeroen de Hooge

Wal-Mart krijgt Skype in de schappen

Skype is groot maar heeft toch met een probleem te maken in de VS. Namelijk een groot deel van opbrengst in Q1 van 2007 ($79 miljoen) komt niet uit de VS. Ze hebben dus gewoon te weinig klanten uit de VS. Maar er is een plan opgesteld om dat te gaan veranderen.

Iedereen in Amerika winkelt bij de Wal-Mart. “Man up and admit to it. You do. And why wouldn't you?” Het is de enige winkel ter wereld waar je zo’n beetje alles kan kopen wat je hartje begeert en ook nog voor weinig geld. Skype zal voortaan ook te koop zijn bij de Wal-Mart. Niet enkel om de omzet omhoog te zien gaan maar vooral om het volk bekend te maken met het produkt.

"Wal-Mart will offer nine different Skype certified hardware devices, as well as pre-paid Skype cards. Skype has been (slowly) growing for the last while, but not to the extent that eBay had hoped for when they purchased it for $4.2 Billion."Gerelateerde links:
Videocalling via Skype
Skype 3.0 Beta uitgebracht
Wifi-telefoon
Linksys Skype telefoon review
Skype protocol gecracked
Skype introduceert 4 VoIP-telefoons met Wi-Fi
Skype in ringtones en wallpapers
Over de auteur: Jeroen de Hooge
 
Jeroen is werkzaam als Managing Director bij The Blog Idea Factory BV, uitgever van ondermeer Dutchcowboys, Travelvalley & Carrepublic. Behalve liefhebber van tech & gadgets is hij ook Audigek.