Entertainment
29 mei 2008 - Ron Smeets

Wachten wordt leuk met MobielTV van KPN

Met deze slogan heeft KPN vandaag haar nieuwste mobiele entertainment service gelanceerd.

Wat KPN ons wil doen geloven is dat we het dagelijkse wachten in het verkeer, bij de kassa, dokter, tandarts etc. meer dan zat zijn en dat we op die momenten dringend op zoek zijn naar afleiding of iets anders om de tijd de doden.

Welnu, vanaf 5 Juni kun je, met het juiste abonnement en bijbehorende toestel natuurlijk, de wachttijden doorbrengen met mobiel TV kijken.

Mmmh, ik vraag me werkelijk af of deze insteek er nu wél toe zal leiden dat we met z'n allen massaal mobiel TV gaan kijken. Ik hoor (lees) graag jullie mening hierover.

MobielTV van KPN wordt donderdag 5 juni geïntroduceerd en gaat € 9,95 per maand kosten. In eerste instantie wordt MobielTV geïntroduceerd met de Samsung P960 TV en de LG KB620. Later dit jaar volgen meerdere toestellen van Samsung, Nokia en LG waarop MobielTV van KPN te zien zal zijn.Gerelateerde links:
Mobiel TV (laten) kijken
Mobiel TV kijken weer een stap dichterbij werkelijkheid
Zweden kijken mobiel TV in bed
Mobiel TV kijken tijdens de koffie
Engelsen niet geinteresseerd in Mobile TV
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.