Nieuws
16 april 2009 - Ron Smeets

Wachten in de T-Mobile winkels moet leuker worden

T-Mobile roept via het crowdsourcingplatform Battle of Concepts iedereen op om met goede ideeen te komen die het wachten in de T-Mobile winkels leuker te maken.

Deelnemers leveren hun ideeën en oplossingen aan in de vorm van een concept, een beschrijving van het idee. Het beste concept wint uiteindelijk de Battle. T-Mobile looft in totaal 5000 euro aan prijzengeld uit waarvan 1500 euro voor de winnaar.

Uuhm, als ik nu heel flauw wil doen dan zeg ik 'Mobiele TV', toch? Volgens KPN wordt wachten daardoor in ieder geval leuker ;-)

Maar goed, heb je nog een leuke oplossing voor T-Mobile om de pijn van het (lange) wachten voor haar klanten in de winkels te verzachten dan weet je nu waar je er mee terecht kunt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.