Entertainment
16 november 2007 - Ron Smeets

Waarschuwing voor bellende klanten

Ik denk dat vrijwel iedereen deze situatie wel herkent, of zelf al eens meegemaakt heeft. De drukke klant die bij een tankstation, supermarkt of snackbar al bellend zijn bestelling doorgeeft of afrekent.

Deze café-eigenaar in Soho was dat gedrag duidelijk meer dan zat en dus hing hij bovenstaande waarschuwing op (klik voor een grote versie) waarop, vrij vertaald, staat:

“Niet bellen tijdens het bestellen. Anders wordt je niet bediend maar waarschijnlijk wel uitgelachen door ons personeel”

Zo, die zit!

ViaGerelateerde links:
Tips om GSM overlast te doorstaan
Mobiele bellers worden de nieuwe 'rokers'
Rare vogels, die mobiele bellers
Engelsen willen legalisering GSM stoorzenders
Bijna iedereen stoort zich aan mobiele bellers
Campagne voor betere telefoonmanieren
Mobiele bellers weer de cel in!?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.