Toestellen
08 juli 2008 - Menno Stil

Waarom wachten tot vrijdag? iPhone nu al in het wild!

Waarom wachten tot aanstaande vrijdag 11 Juli half tien? De iPhone is nu al los gelaten!

Apparaten liggen al enige tijd voor release bij de winkels in het magazijn, of dit nou gaat om een nieuwe telefoon, spelcomputer of Apple product. Het risico dat hij niet binnen is op de releasedate lopen ze liever niet. Zelfs Apple loopt dit risico niet.

Daarom vind ik het nog best knap dat er nu pas foto's uitlekken van iemand die een iPhone 3g heeft uitgepakt. Persoonlijk zou ik er wat mooiere foto's van maken, maar kendelijk had deze fotograaf daar geen zin in.

In zwitserland staat de iPhone 3g gewoon al in de winkel, oke oke als demo, maar wel als werkende demo, waarom wachten? fuckit gewoon in de winkel knallen dat ding moeten ze gedacht hebben

Veel extra informatie levert het niet op, maar echt veel foto's waren er nog niet en daarom wou ik ze jullie toch even tonen.

In Nieuw-zeeland is een toch een fatsoenlijke paar uur eerder dan hier in nederland, en daar staat inmiddels iemand voor een Vadafone store te wachten. Omdat deze meneer (aka iPhone Jonny) nu al voor de deur staat gaat hij op 11juli de boeken in als "officiële eerste 3g eigenaar ter wereld". Best leuk voor je kleinkinderen later.Gerelateerde links:
iPhone vanaf vrijdag 11 juli om 09u30 te koop
Tarieven voor de iPhone bekend
T-Mobile met 3 speciale bundels naar de iPhone.
3G iPhone vanaf 11 Juli bij T-Mobile
Over de auteur: Menno Stil