Nieuws
11 oktober 2012 - Ron Smeets

Waarom Mobile Security (Infographic)

Malware en virussen zijn ook op (smart)phones al lang geen nieuwe verschijnselen meer. Zeker als je veel online bent met je toestel, bankzaken regelt, games en apps download en het toestel ook 'aan' je eigen of een bedrijfsnetwerk 'hangt', dan is het gebruik van beveiligings software zeker geen overbodige luxe.

Hieronder staat een leuke infographic met onder andere wat tips om je toestel 'veilig' te houden en je data te beschermen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.