Accessoires
18 mei 2010 - Jeroen de Hooge

Waarom iPad bezitters ook een Kindle nodig hebben

In het bezit van een iPad? "Don't sell your Kindle." De een doet wat de ander niet doet en de twee samen is een totale 'e-book solution'. Aldus Mike Elgan op Computerworld.

Toen hij voor de eerste keer Winnie-de-Poe met zijn iBook app op de iPad opende was zijn eerste gedachte dat Amazon's Kindle in problemen was. Zijn volgende gedachte was om de Kindle te verkopen, hetgeen versterkt werd door het installeren van de Kindle App op de iPad.

Maar nu hij de iPad anderhalve maand in gebruik heeft blijkt dat hij nog steeds behoefte heeft aan de Kindle. Het lezen van e-boeken op de iPad is in het algemeen echt geweldig, maar de lijst van dingen die de iPad niet zo goed doet is precies de lijst met dingen die aan de Kindle nou juist zo goed zijn en vice versa. Hij noemt hier 13 redenen (onder andere lezen in de zon, overhitting, batterij duur en de  auto-reader) waarom hij denkt dat lezers die gebruik maken van de iPad ook zeker een Kindle nodig hebben.

Over de auteur: Jeroen de Hooge
 
Jeroen is werkzaam als Managing Director bij The Blog Idea Factory BV, uitgever van ondermeer Dutchcowboys, Travelvalley & Carrepublic. Behalve liefhebber van tech & gadgets is hij ook Audigek.