Geruchten
24 september 2005 - Ron Smeets

W850 nieuwe Walkmanphone van Sony???

De huidige Sony W800 Walkmanphone wordt, mede dankzij de wat negatieve berichten over de ROKR iTunes GSM en het uitblijven van de realease van de N91 van Nokia, steeds populairder.

Op Phonemag zijn foto's te zien van wat de opvolger zou kunnen worden van de W800 , voorlopig door hen gedoopt als W850.

Het toestel is duidelijk een slider en ondanks de wat wazige foto's is een ietwat speelser design te herkennen wat mijnsinziens de indruk wekt dat men toch ook gaat mikken op een nog jonger publiek. Maar vooralsnog zijn en blijven het geruchten!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.