Nieuws
10 november 2005 - Ron Smeets

Vrouwen kopen meer ringtones dan mannen

Als het gaat om winkelen en geld uitgeven, dan hebben vrouwen natuurlijk een reputatie hoog te houden. Ik kijk vaker met lede ogen ernaar hoe mijn eigen wederhelft, bepakt en bezakt, terugkomt van een weekendje shoppen met haar vriendinnen.

Het zal dus vor velen (in ieder geval voor mij) geen verassing zijn at een onderzoek van Telephia, een van de marktleiders op het gebied van mobiel gebruikersonderzoek, heeft uitgewezen dat vrouwen verantwoordelijk zijn voor ruim twee derde van alle betaalde ringtones die gedownload worden.

Dus heren, als jullie je afvragen waar al dat beltegoed blijft, dan hebben we bij deze alvast 1 oorzaak te pakken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.