Toestellen
20 september 2005 - Ron Smeets

Vrouwelijk design van Siemens

In een poging haar stoffige en degelijke imago met een moderner sausje te overgieten heeft Siemens twee vrouwelijke designers de opdracht gegeven haar nieuwste toestel, de CL75 vorm te geven.

Het resultaat zal u niet verbazen: ronde vormen, zoete kleurtjes en de nodige bling bling in de vorm van een Swarovski kristallen kettinkje dat aan het toestel gehangen wordt. Als klap op de vuurpijl heeft de CL75 ook een ingebouwd spiegeltje zodat de dames hem op hands-free kunnen zetten om zich tijdens het bellen op te maken of te kammen.

De female CL75 wordt helaas alleen in Engeland verkocht.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.