Nieuws
27 december 2010 - Ron Smeets

Vrouw zet scheiding per SMS door via rechter

Een Saoedische man die tijdens een ruzie met vrouwlief een SMSje naar zijn wederhelft stuurde met de tekst 'we zijn nu gescheiden' maar daar later, toen hij ongetwijfeld niet meer zo boos was, spijt van kreeg, heeft zijn tekstberichtje toch duur moeten bekopen.

De vrouw stapte namelijk met het berichtje naar de rechter om de 'SMS scheiding' geldig te laten verklaren.

De man zei in de rechtzaal dat hij het niet zo bedoeld had maar de rechter oordeelde in het voordeel van de vrouw die nu dus verlost is van haar heetgebakerde, per SMS ruziënde, ex ;-)) Zoals bekend, of niet, is een verzonden SMS in sommige Arabische staten een rechtsgeldig middel om van elkaar te scheiden. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.