Entertainment
14 september 2005 - Ron Smeets

Vrouw verstopt gestolen GSM in achterwerk

Dit bericht trof ik vlak voor lunchtijd aan, maar ik heb er voor gekozen om uw eetlust niet te bederven en dus enkele uren gewacht alvorens het plubliek te maken.

Nadat enkele getuigen hadden gezien hoe de 24-jarige Roemeense Petronella Brandus een telefoon 'liftte' van een medepassagier werd ze door de politie in haar kraag gevat.

Hoewel het een heterdaad betrof, konden de agenten het gestolen toestel zo op het eerste gezicht niet bij de vrouw terugvinden. Nader onderzoek was dus nodig en dus besloten ze het nummer van de GSM te bellen.

Toen vervolgens haar achterwerk begon te 'zingen' was al snel duidelijk waar Petronella de GSM verstopt had en kon het toestel met veel pijn en moeite, vooral voor haar, aan de rechtmatige eigenaar teruggegeven worden.

De vraag blijft echter of die eigenaar het toestel nog wel terug wilde hebben nadat het in dat donkere holletje gezeten had!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.