Nieuws
21 februari 2007 - Ron Smeets

Vrouw valt op metrorails tijdens SMSen

Het is niet de eerste keer dat iemand zichzelf of iemand anders verwondt (of nog erger) tijdens het SMSen.

Een Japanse dame wilde, terwijl ze in een Metrostation naar haar trein liep, nog snel even een dringend SMSje maken en versturen. Terwijl ze het berichtje op haar telefoon aan het intoetsen was lette ze even niet op, botste tegen een andere wachtende passagier aan en viel vervolgens van het perron op de rails.

Gelukkig kwam op dat moment geen trein langs en dus kwam de dame er met enkele lichte verwondingen vanaf nadat ze door een medewerker van het station van de rails geplukt was.

Of het SMSje uiteindelijk nog verstuurd is, is niet bekend.Gerelateerde links:
De Do's en Don'ts van SMSen
SMSende dove Miss Texas door trein geschept
SMS-ende besstuurder rijdt fietser plat
Hands-on handelingen in het verkeer nemen toe!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.