Entertainment
24 december 2005 - Ron Smeets

Vrouw stikt bijna in eigen GSM

Een 24-jarige vrouw uit Blue Springs, Kansas, is na een ruzie met haar vriend in het ziekenhuis beland omdat ze in haar eigen GSM aan het stikken was.

Nadat haar vriend de GSM wilde pakken, vermoedelijk om een ontvangen SMS of MMS te bekijken, ontstond de ruzie en bedacht de vrouw zich dat het afslikken van haar GSM de beste oplossing zou zijn om ervoor te zorgen dat haar vriend het toestel niet in handen zou krijgen.

Hoewel niet bekend is om welk merk en type GSM het ging, is het natuurlijk niet vreemd dat het toestel in de keel van de dame bleef steken, met alle bijna fatale gevolgen van dien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.