Entertainment
09 maart 2010 - Ron Smeets

Vrouw steekt ex-man neer na het zien van zijn gesprekslijst

Tja, soms heb je van die berichten waarvan je denkt, moet dat nou? Neem nu de 27 jarige Gabriela Shaw (foto) uit Las Cruces, New Mexico, die haar ex-man neerstak nadat ze de lijst met recente gesprekken op zijn mobieltje had bekeken. Ik bedoel, ze waren al uit elkaar dus vraag ik me af wie het slachtoffer in zijn bellijst had staan waardoor zijn ex zo doordraaide.

Hoe dan ook, de vrouw zit inmiddels in de cel en zal zich binnenkort ongetwijfeld voor de lokale rechter moeten verantwoorden. Met de ex-man gaat het redelijk goed. Foto via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.