Entertainment
30 juni 2005 - Ron Smeets

Vrouw geschorst na 'MMS-Sex'

Een vrouw uit Swansea, die verder nog anoniem wenst te blijven, is door haar baas geschorst nadat ze eigen gemaakte sexfilm-clips per MMS naar enkele collega's gestuurd had.

De betreffende collega's waren schijnbaar dusdanig onder de indruk van haar 'prestaties' dat ze in no-time de clips doorstuurden naar honderden andere collegae.

Volgens het management van het bedrijf gaat het om een vrouw van in de twintig die geschorst blijft tot het inmiddels gestartte onderzoek naar haar MMS activiteiten afgerond is.

Volgens het management hadden ruim 300 medewerkers de clip al gezien alvorens de directie kon ingrijpen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.