Nieuws
28 maart 2011 - Ron Smeets

Vrolijke Kim uit Nijmegen wint Hi Casting 2011

Uit 900 deelnemers en 50 finalisten heeft Hi vandaag de winnaar bekend gemaakt van Hi Casting 2011, een wedstrijd waarbij de provider op zoek was naar een nieuw gezicht voor haar reclame campagnes.

De winnares is, zo typeert Hi haar zelf, de 'Vrolijke Kim uit Nijmegen'. Op de foto hiernaast kijkt ze toch eerder verbaasd dan vrolijk ;-)) Hoe dan ook, Kim wordt een van de nieuwe gezichten van een komende campagne voor de Hi Society.

In een reactie liet Kim weten dat ze niet verwacht had dat ze zou winnen (vandaar waarschijnlijk ook de verbaasde blik op de foto ;-)): “Ik had nooit verwacht dat ik zou winnen. Ik heb me opgegeven voor Hi Casting, omdat het me leuk leek om een keer een fotoshoot mee te maken en ik al jaren met Hi bel. Dat ik nu verkozen ben door de Hi Society vind ik een grote eer. Ik verheug me enorm op de professionele fotoshoot en het moment om mijn gezicht opeens in de Hi winkel te zien hangen.”

De vrolijke Kim uit Nijmegen is de absolute publiekslieveling met verreweg de meeste ‘likes’. De hoofdprijs bestaat uit een fotoshoot waarna Kim op verschillende Hi uitingen te zien zal zijn, zoals online en op posters in de Hi winkels.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.