Toestellen
12 april 2008 - Ron Smeets

Vreemde videopreview van de SE R300i en R306i

Deze twee 'Radio Phones' werden eind januari al officieel aangekondigd door Sony Ericsson en zullen pas na de zomer (Q3) in de winkels liggen.

Geen bijzonder spannende toestellen maar duidelijk twee instapmodellen. De videopreview die ShinyShiny maakte van de R300i en R306i (foto hierboven) is echter wel heel apart. Ze hadden tijdens de opnames namelijk alleen de beschikking over 'mockups' (niet werkende exemplaren dus) van beide toestellen. . .

Nog een foto van de R300iGerelateerde links:
Low-end Sony Ericsson toestellen made in Taiwan?
Sony Ericsson R300i en R306i aangekondigd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.