Geruchten
27 januari 2008 - Ron Smeets

Vreemde toestelnamen op Sony Ericsson website

Op het eerste gezicht lijkt dit op gelekte informatie over eventuele namen voor nieuwe Sony Ericsson toestellen die (per ongeluk) terechtgekomen zijn in de fun-and-download sectie van de corporate website van de toestelfabrikant.

Er staan geen foto's bij, anders dan een default plaatje van Sony Ericsson zelf. Zouden er onder andere een Sony Ericsson K111, A125 of G700 op komst zijn? Of is dit toch iets anders?

Het laatste lijkt het geval te zijn want als je de (video)links bij de betreffende toestelafbeeldingen volgt dan krijg je telkens hetzelfde filmpje te zien dat ergens in Azië opgenomen is vanuit een rijdende auto en niets te maken lijkt te hebben met nieuwe Sony Ericsson toestellen.

Geen nieuwe, gelekte, toestelnamen dus, maar een, al dan niet bewuste, grap of hoax.Gerelateerde links:
Sony Ericsson BeiBei op komst?
Foto's van een nieuwe CyberShot Sony Ericsson gelekt?
Daar is ie weer, de Sony Ericsson M610i
Toch nog nieuwe toestellen van Sony Ericsson in 2007?
Mysterieus toestel op Sony Ericsson site
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.