Geruchten
13 april 2009 - Ron Smeets

Vreemde Nokia gespot?

Laat ik beginnen met te zeggen dat ik nogal wat bedenkingen heb bij dit gerucht dat via de Amerikaanse BoyGenius dit Paasweekend de wereld in geholpen is.

Op de afbeelding hiernaast, een gephotoshopte mock-up, van zie je een hele rare Nokia die aan de overkant van de Oceaan via Verizon op de markt zou moeten gaan komen. Het zou dan dus een CDMA toestel worden.

Het toestel heeft een volledig qwerty toetsenbord, een naar rechts scharnierend display en Symbian S40 besturings software. Mmmh, klinkt bijzonder ongeloofwaardig in mijn oren en ogen ;-) Oordeel zelf maar.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.