Toestellen
15 oktober 2009 - Ron Smeets

Voorverkoop Vodafone 360 H1 en M1 gestart

Afgelopen middag is bij Vodafone de voorverkoop van de nieuwe 360 toestellen en -abonnementen van start gegaan. Wanneer het toestel geleverd gaat worden is nog niet bekend.

De Samsung H1 zal gratis geleverd worden in combinatie met een 2 jarig Vodafone 27,50 abonnement met Zorgeloos Internet (de eerste negen maanden €4,75, daarna €9,50 per maand). De goedkopere Samsung M1 is al gratis in combinatie met een 2-jarig Vodafone 17,50 anonnement met Zorgeloos Internet. Los kosten de toestellen respectievelijk €299 (M1) en €529 (H1).

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.