Entertainment
04 mei 2009 - Ron Smeets

Voorspel posting nr. 9.999 en win

Onze voorspel-wedstrijd voor de 9.999e posting op Mobile Cowboys loopt nu bijna twee maanden en inmiddels hebben we ruim 500 inzendingen binnen.

Op dit moment staat de teller op 9663 zijn. Je kunt nog meedoen tot het moment waarop nummer 9950 online komt. Iedereen mag bovendien (per adres) tien inzendingen insturen. Meedoen is simpel.

Mail ons (9999@mobilecowboys.nl) het exacte tijdstip (DD/MM/JJJJ + UU:MM) waarop posting nummer 9.999 online zal verschijnen en je wint een bijzonder fraai mobieltje. Welke? Dat houden we nog even geheim maar het wordt zeker een high-end toestel!

Mochten er onverhoopt twee exact dezelfde voorspellingen winnen dan geldt diegene die als eerste de voorspelling gedaan heeft als winnaar. Kijk hier voor de voorwaarden en een tip.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.