Nieuws
29 maart 2009 - Ron Smeets

Voorspel posting nr. 9.999 en win!

Ruim een week geleden deed ik de eerste oproep aan alle lezers om te voorspellen (datum, tijdstip in uren en minuten) wanneer op Mobile Cowboys de 9.999e posting online zal komen. Inmiddels hebben we al meer dan 200 inzendingen binnen.

Je kunt nog altijd meedoen. Inzenden kan namelijk tot het moment dat de 9.950e posting online komt. Op dit moment staat de teller 'pas' op 9.424. Voor de winnaar ligt een prachtig mobieltje klaar. Welke? Dat houden we nog even geheim, maar het wordt zeker geen instapmodelletje!

Stuur je voorspelling per mail aan 9999@mobilecowboys.nl. Mochten er onverhoopt twee exact dezelfde voorspellingen winnen dan geldt diegene die als eerste de voorspelling gedaan heeft als winnaar. Kijk hier voor de voorwaarden en een tip.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.