Nieuws
21 maart 2009 - Ron Smeets

Voorspel nummer 9.999 en win!

Zo af en toe realiseer ik mij weer eens hoe snel de tijd gaat. Medio februari van 2005 begon ik met Mobile Cowboys, een 'weblogje' over mobiele telefoons, gadgets, nieuws en aanverwante zaken. Nu, net iets meer dan vier jaar later stevenen we al af op het 10.000e artikel. Dit is nummer 9358.

Tijd voor een prijsvraagje. Meedoen is simpel. Voorspel wanneer (datum, tijdstip in uren en minuten) het 9.999e artikel online verschijnt. Bijvoorbeeld: 12 Juli 2009, 17u44. Diegene die er het dichtst bij zit wint een leuk mobieltje. Welke? Dat blijft nog even een verassing maar het wordt zeker geen instappertje ;-)

Stuur je voorspelling per mail aan 9999@mobilecowboys.nl. Mochten er onverhoopt twee exact dezelfde voorspellingen winnen dan geldt diegene die als eerste de voorspelling gedaan heeft als winnaar. Inzenden kan tot het moment dat artikel nummer 9.950 online verschijnt. Mag je meerdere voorspellingen doorgeven? Jazeker, maar wel met een maximum van 10 inzendingen per deelnemer.

Een tip wil ik nog wel geven. Over de eerste 9358 berichten hebben we in totaal een kleine 1490 dagen gedaan. Een gemiddelde van 6.28 artikel per dag. Daar moet je wel iets mee kunnen, toch? ;-) Succes!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.