Entertainment
07 januari 2008 - Ron Smeets

Voorspel Amy Winehouse's dood en win een iPod Touch. . .

De iPod Touch is best een leuk gadget, maar of Steve Jobs en Apple echt blij zijn met deze vorm van promotie voor hun product waag ik toch zeer te betwijfelen.

Op de site When will Amy Winehouse die? kun je namelijk een iPod Touch winnen door de juiste dag en het tijdstip te voorspellen van de, volgens velen, aanstaande dood van de Britse zangeres die behalve haar muziekale talent vooral opvalt door overmatig drank- en drugsgebruik.

Toegegeven, Amy is een enfant terrible en lijkt door de drank en drugs vaak meer dood dan levend (foto hieronder), maar dit is toch wel wat erg bizar, of niet?Gerelateerde links:
Amy Winehouse's wederhelft heeft een GSM in zijn cel
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.