Nieuws
01 juni 2015 - Ron Smeets

Voorlopig toch nog geen OnePlus Two Teaser was bedoeld om de One nog eens onder de aandacht te brengen

Enkele dagen geleden verscheen een nieuwe teaser afbeelding van OnePlus waaruit de hele wereld concludeerde dat de Chinese fabrikant vandaag, 1 juni, de OnePlus Two zou gaan onthullen. Op de afbeelding (zie hieronder) stond namelijk een deels uitgegumde OnePlus One met de tekst 'Tijd voor verandering'.

Welnu, inmiddels is duidelijk dat dit alleen bedoeld was om de OnePlus One nogmaals onder de aandacht te brengen. En dan vooral de prijsverlaging die de fabrikant vandaag bekendmaakte. Letwel, nog niet zo lang geleden werd de prijs van het, toen, ruim anderhalf jaar oude toestel nog verhoogd. Zo bijzonder is de prijsverlaging nu dus niet.

Uiteraard heett de OnePlus One met zijn specs en het nu weer iets lagere prijskaartje, nog altijd een prima prijs-kwaliteit verhouding, maar het wordt wel langzaam tijd voor een nieuw model. De huidige bestaat immers al bijna twee jaar.Een tijdje geleden liet de fabrikant overigens nog weten dat de opvolger van de OnePlus One deze zomer verwacht wordt. Vandaag zou dus een mooie dag daarvoor geweest zijn, maar helaas... nog even geduld.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.