Nieuws
21 november 2011 - Ron Smeets

Voorlopig nog geen Flash in Ice Cream Sandwich

Als de nieuwe versie van Android, Ice Cream Sandwich, over enkele weken als eerste op de Galaxy Nexus beschikbaar komt dan zal dat zonder support voor Flash zijn.

Volgens Google moet Adobe de mobiele versie vand e Flash Player nog aanpassen zodat deze ook compatible is met de nieuwste Android versie en tot op dit moment is dat nog niet gebeurd.

Volgens Google gaat dat wel nog komen. Althans de smartphone OS fabrikant zegt dat 'voor zover ze het nu weten' de aanpassing van de mobiele Flash Player voor Android nog in de planning staat van Adobe. Echter, angezien Adobe ook al bekend gemaakt heeft te gaan stoppen met de mobiele ontwikkeling van Flash, zou dit wel eens onzeker kunnen worden. We zullen zien.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.