Accessoires
23 mei 2006 - Ron Smeets

Voor wie zich naakt voelt zonder zijn gadgets. . .

Dit shirt geeft je letterlijk een naakt gevoel als je je GSM of iPod niet bij je draagt.

In de stof is een elastiek verwerkt waardoor het shirt alleen goed zit als de twee zakken die links- en rechts onder 'gevuld zijn met bijvoorbeels een mobiele telefoon, iPod of ieder ander gadget dat je graag bij je draagt.

Op het moment dat een of beide zakken leeggehaald worden kruipt de elastische stof omhoog en sta je letterlijk in in blote buik. Op de foto's is de werking ervan duidelijk te zien.

Behalve dat er dames zullen zijn die dit ongetwijfeld als een leuk modetrend zullen zien is het idee op zich natuurlijk niet verkeerd. Je kleding waarschuwt je op het moment dat je gadgets hun vaste plek verlaten. Handig, vooral in de buurt van zakkenrollers.Gerelateerde links:
Kleding die beschermt tegen 'GSM straling'?
Je GSM opladen met je hemd ?!
GSM detecterende kleding
(Anti) diefstal GSM koord
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.