Geruchten
31 maart 2010 - Redactie MobileCowboys

Volgens de WSJ zijn er 2 nieuwe iPhones op komst

De over het algemeen altijd goed geinformeerde Wall Street Journal schrijft dat Apple een nieuwe iPhone aan het ontwikkelen is die deze zomer uit moet komen en waarvan er ook een speciaal model komt voor de Amerikaanse provider Verizon Wireless.

De onine krant baseert zich op informatie van tipgevers die een briefing van Apple hebben gekregen. Apple is sinds de lancering in 2007 ieder jaar in juni met een nieuwe iPhone op de proppen gekomen. 

Voorheen was dat altijd een GSM-uitvoering, deze keer zit er zeer waarschijnlijk ook een bij voor het CDMA-netwerk. Bij Verizon wil nog niemand reageren. Bij AT&T, die niet langer de exclusiviteit krijgen wel. Een woordvoerder liet weten: "There has been lots of incorrect speculation on CDMA iPhones for a long time. We haven't seen one yet and only Apple knows when that might occur."

Het orginele bericht is hier te vinden. Verder is ook de moeite om te lezen: TechCrunch, The Apple Core, Mashable!, Macworld, Gadget Lab, Silicon Alley Insider en Phone Scoop.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl