Nieuws
12 september 2011 - Ron Smeets

Volgende (toestel)presentatie HTC 20 september in New York

Wat ze gaan introduceren is nog niet bekend, maar HTC geeft op 20 september in New York een presentatie om iets in stijl te vieren. Het speculeren kan beginnen.

Zou het de HTC Bliss zijn, een stijlvolle (dames) smartphone? Of toch een nieuw 4G toestel zoals de Amaze 4G of HTC Vigor. We zullen zien.

Vooralsnog is er niets bekend over een Europees of Nederlands event van HTC op die dag. Op zich niet zo gek want de Taiwanese fabrikant heeft onlangs nog de eerste Windows Phone 7 Mango toestellen onthuld. Daarnaast is 4G hier nog (lang) niet bruikbaar, mocht het een 4G event zijn, daar in New York.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.