Geruchten
07 augustus 2014 - Ron Smeets

Volgende Sony Xperia Tablet (Z3?) komt dichterbij

Op een Indonesisch handelsdocument (zie hieronder) is het typenummer van een nieuwe Sony Tablet opgedoken. De SGP621 zou wel eens de Xperia Tablet Z3 kunnen worden. De vorige twee modellen hadden respectievelijk het typenummer SGP321 (Tablet Z) en SGP521 (Tablet Z2).

Veel meer informatie is er nog niet, maar aangezien Sony de afgelopen jaren telkens haar nieuwste high end Xperia Z smartphone liet vergezellen van een Tablet met dezelfde naam is de kans groot dat dit bij de lancering van de Xperia Z3, die ook al in de geruchtencircuits opgedoken is, ook weer zal gebeuren.

Of de nieuwe Xperia Tablet gelijktijdig met de Xperia Z3 gepresenteerd gaat worden en of dat allemaal in Berlijn, tijdens de IFA, zal plaatsvinden? Dat is nog niet met zekerheid te zeggen. Sony heeft een persconferentie gepland staan, ook voor mobiele aankondigingen. Dus... Afwachten maar. 

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.