Concepten
09 juli 2009 - Ron Smeets

Volgende Samsung Ladyphone met vleugeltjes?

Tja, Libresse gebruikt het concept van de 'vleugeltjes' al jaren en veel vrouwen zijn er maar al te blij mee. Wellicht dat Samsung haar concept ontwerp voor een mobiele telefoon met een vleugel-achtig toetsenbord in de toekomst dus ook kan gaan toepassen in een nieuwe Ladyphone.

Het idee erachter is simpel. Je neemt een touchscreen toestel en verwerkt aan weerszijden een half qwerty toetsenbord dat uit kan klappen als je het nodig hebt. Samsung heeft er inmiddels al een patentaanvraag voor lopen.

Behalve de Ladyphone zou Samsung het gevleugelde toestelontwerp natuurlijk ook kunnen gebruiken voor de opvolger van de Jét. Die kunnen ze dan misschien Mach1 of LearJét noemen ;-)) Het ziet er in ieder geval snel uit, toch? Samsung-Vleugel-Qwerty-Concept Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.