Geruchten
25 februari 2006 - Ron Smeets

Volgende PSP's met 4GB en cam?!

Volgens een anonieme bron bij Sony wordt de volgende generatie PSP's voorzien van een videocam waarmee live beelden kunnen worden gestreamd naar de PS3.

Bovendien wordt de nieuwe generatie van de Portable PlayStation ook uitgerust met 4GB NAND geheugen. Dit in tegenstelling tot eerdere geruchten die uitgingen van 8GB flash geheugen.

De bron laat verder weten dat de cam die ingebouwd gaat worden inmiddels ook al toegepast wordt in diverse Sony Ericsson GSM's en dus op de plank ligt wat weer zou betekenen dat de aanpassing in de PSP relatief snel kan worden doorgevoerd.

Vooralsnog zijn er echter geen offciele bronnen binnen Sony die deze geruchten kunnen of willen bevestigen.Gerelateerde links:
Witte PSP moet dames verleiden
PSP als remote voor iTunes
Waarom de PSP zo succesvol wordt?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.