Toestellen
19 december 2006 - Ron Smeets

Volgende O2 XDA, de Apollo, komt er aan

De, volgens mij, Thaise website MrPalm dot com heeft een uitgebreide fotoreview van de Apollo, een nieuw O2 XDA toestel dat binnenkort in Azie op de markt gaat komen.

Het toestel is een Windows Mobile 5.0 Pocket PC phone met indrukwekkende specificaties zoals een Intel 520MHz XScale processor, 64MB RAM, 1GB ROM, 3G support, Bluetooth, WiFi, een 2 Megapixel camera, FM Tuner, multimediaspeler en natuurlijk de nodige software voor de gemiddelde Smartphone gebruiker.

Of de XDA Apollo ook in Europa op de markt gaat komen is vooralsnog onzeker en de prijs is ook nog niet bekend. Nog wat foto's:Gerelateerde links:
HP versie van de XDA Atom op komst?
HTC Excalibur als O2 Xda Cosmo naar Duitsland
HTC Artemis als O2 Xda Orbit in de winkels
Fully Loaded Smartphone, de 'Xda Flame' voor O2?!?
ASUS Smartphones voor O2 en Vodafone op komst
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.