Nieuws
31 maart 2015 - Ron Smeets

Volgende LG G-Series toestel (G4?) wordt 28 april onthuld Uitnodiging spreekt over 'See the Great, Feel the Great

Over de volgende LG G-Series is al heel veel gespeculeerd. Van (pers)renders tot en met een 20 megapixel camera en van een stylus tot en met een 5.6 inch scherm. In enkele van deze geruchten wordt ook gemeld dat de opvolger van de G3 wellicht een phablet variant krijgt, maar daarover is nog veel onduidelijkheid.

Op 28 april komt aan alle, of toch zeker de meeste, onduidelijkheid een einde. Dat is namelijk de dag dat LG de volgende G-Series smartphone gaat onthullen. En de Koreaanse fabrikant pakt het groot aan dit keer. Het event wordt (gelijktijdig) in New York, Londen, Parijs, Seoul, Singapore, en Istanbul gehouden. De uitnodiging om daarbij, in Londen, aanwezig te zijn viel vanochtend in mijn mailbox.

Bij de uitnodiging zat ook een teaser afbeelding met de tekst 'See the Great, Feel the Great. Op de achtergrond van die afbeelding is een lederen structuur te zien. Ik neem niet aan dat de achterzijde (of andere delen van de behuizing) van de nieuwe G-Series van leer gemaakt is. Het zal eerder een hint zijn dat er een design hoesje komt, of iets dergelijks.

Enfin, ook dat is verder pure speculatie. Over precies vier weken weten we meer, zoniet alles, van de LG G4 (Note) wanneer die in Londen tijdens de presentatie uit de binnenzak van een LG bobo gehaald wordt. Voor die tijd zullen de geruchtenmolens overigens ook vrolijk doordraaien, denk ik zo ;)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.