Accessoires
01 mei 2007 - Ron Smeets

Volgende!!! De W880i nu ook in goud

Nog even en het hebben van een gouden (of vergulde) GSM is al net zo origineel en exclusief als een flesje oranjebitter op Koninginnedag ;-)

De volgende in de rij van, in dit geval, vergulde uitvoeringen van (populaire) mobieltjes is Sony Ericssons Walkmantopper van het moment, de W880i.

Voor een kleine 850 Euro (inclusief toestel) kun je een vergulde W880i bestellen bij Amosu. Wat je wel even moet weten is dat je voor dat geld dus geen gouden front op het toestel krijgt. Dat zou wel kunnen omdat de W880i natuurlijk al voorzien is van een metalen frontje, maar Amosu heeft de zilveren W880i alleen verguld met 24 karaats goud.

Op de site staat welliswaar dat het toestel nu 1.13kg (!) weegt, maar dat is een tikfout. . . Of zou men toch massief goud gebruikt hebben?!? Naaah, 't is echt een typo hoor. er staan namelijk veel verschillende maten in de productbeschrijving van Amosu: "Dimensions Height 10.2 cm Width 4.6 cm Depth 1 cm Width 4.6 cm Height 4 in. Height 10.2 cm Depth 0.4 in. Depth 1.02 cm Weight 2.5 oz. Width 1.8 in. Weight 70.9 g Weight 1.13 kg"Gerelateerde links:
Motrola KRZR ook in goud
Goede foto's van de Nokia 8800 Sirocco Gold
Vergulde Shine op eBay te koop
Review van Sony Ericsson's Walkmantopper, de W880i
Sony Ericsson W880i het eerst naar Engeland
De Sony Ericsson 'Sophia', Cybershot versie van de 'Ai'?
Sony Ericsson’s nieuwe Walkmanphone topper, de W880i
Massief gouden BlackBerry voor Pharrell
Nieuwe serie gouden RAZR's op komst
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.