Nieuws
03 maart 2009 - Ron Smeets

Volg Mobile Cowboys op Twitter

Tja, de afgelopen dagen kun je er niet meer om heen. Twitter lijkt definitief te zijn doorgebroken. Vrijwel elk mediakanaal heeft er sinds de Nederlandse Twitter explosie vlak na de vliegtuigcrash bij Shiphol al de nodige minuten en millimeters aan gespendeerd.

Ondergetekende is als Mobile Cowboy ook al geruime tijd aanwezig op Twitter. Wil je regelmatig ook via dat kanaal op de hoogte gehouden worden van interessante nieuwe postings (en soms ook mijn dagelijkse beslommeringen ;-)), ga dan naar de Mobile Cowboys Twtter pagina en klik op 'Follow'.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.