Geruchten
20 september 2011 - Ron Smeets

Vogende HTC presentatie op 6 oktober in Londen?

HTC heeft voor deze week twee persconferenties gepland staan. Een in New York, vanavond (20 september) en een hier in Nederland, samen met Microsoft op donderdag (22 september). Tijdens deze twee events zal waarschijnlijk meer duidelijk worden over de nieuwe HTC Sense, een (Amerikaans) Android toestel en de in Berlijn al gepresenteerde Mango smartphones (de HTC Radar en Titan).

De boys van Slashgear hebben naar eigen zeggen ook al een uitnodiging ontvangen voor een volgend HTC media event, op 6 oktober in Londen.

Wat de Taiwanese fabrikant daar gaat presenteren is nog niet bekend maar er wordt gespeculeerd over de HTC Vigor, een Android Smartphone met een 1.5GHz dual core processor en een 4.3 inch (1280 x 720) display die, als de gespotte kiekjes kloppen, wel wat weg heeft van de Incredible S. Dit toestel is nog niet officieel onthuld maar wel al enkele keren in gespot. Ook hier in Nederland. Behalve de HTC Vigor (foto hierboven) wordt ook de Europese HTC Bass (aka Runnymede) genoemd als een van de mogelijke hoofdrolspelers in Londen op 6 oktober. Dat zou een nog grotere Android smartphone worden met een 4.7 inch display en een 1.5GHz single core processor. Afwachten dus maar.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.