Entertainment
22 april 2014 - Ron Smeets

Voetballen met de Nokia Lumia 630, maar dan anders (video)

De Nokia Lumia 630 heeft weliswaar de reputatie van de degelijke Finse fabrikant, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het een robuust, shockproof, toestel is. Zo wordt de Lumia 630 ook niet gepresenteerd, alhoewel onderstaande video in eerste instantie misschien anders doet vermoeden.

Enfin, het is dus raadzaam het toestel goed vast te houden als er iemand in de buurt een balletje aan het trappen is. De makers van de grappige promo video waarschuwen bij voorbaat al om dit niet zelf te proberen, maar als iemand zich, op eigen risico, geroepen voelt, en goed genoeg kan voetballen... stuur maar in die filmpjes ;-))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.