Nieuws
15 maart 2006 - Ron Smeets

Vodcasts van de CeBIT

De afgelopen dagen hebben wij op de CeBIT enkele tientallen filmpjes geschoten met een Nokia N90. Een aantal van die opnames hebben we inmiddels al als Vodcast op MC geplaatst.

De komende dagen volgen er nog meer. Voor ons was dit een eerste 'live vlogging' experiment en we horen natuurlijk graag wat jullie er van vonden.

Als 'bron' hebben we bewust gekozen voor een mobiel device. De reden daarvoor moge duidelijk zijn. Wij zijn een mobiel gadgetblog en dus filmen we niet gewapend met een DV-cam, regisseur en 'storyboard', maar gewoon als een echte 'citizen jourrnalist' met een 'simpele' camphone.

Zoals gezegd willen we graag van onze bezoekers horen wat jullie er van vonden!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.