Nieuws
28 juli 2011 - Ron Smeets

Vodafone's nieuwe abonnementen en tarieven op een rijtje

Enkele dagen geleden kondigde Vodafone de komst van een nieuw abonnement voor smartphones aan; Bel+SMS+Web Smart. De tarieven daarvoor lopen uiteen van 42,50 Euro per maand voor 100 belminuten, onbeperkt SMS gebruik en 1000MB (ca 1GB) data tot 150 Euro per maand voor 1200 belminuten, onbeperkt SMS gebruik en 2000MB data (ca 2GB).

Vandaag ontving ik informatie met daarin alle nieuwe tarieven en voorwaarden, ook die van de 'bestaande' abonnementen zoals Bel+SMS, Bel+SMS+Web en de SIM Only's.

Nieuwe Vodafone tarieven

Hieronder staan de verschillende nieuwe tarieven en voorwaarden. Ik heb de huidige, oude tarieven en voorwaarden zoals die op de site van Vodafone staan er steeds onder geplaatst zodat je ze kunt vergelijken. Bij de nieuwe abonnementen wordt gesproken over een 'Data verdubbelaar'. Die staat standaard aan voor de gehele looptijd van het contract en kost vooralsnog niets extra.

De nieuwe tarieven voor Bel+SMS (vanaf 1 augustus): VF-BelSMS-1Aug2

De oude tarieven (tot 1 augustus en voor lopende contracten): VF-BelSMS-oud

De nieuwe tarieven voor Bel+SMS+Web: VF-BelSMSWeb-1Aug1

De oude tarieven (tot 1 augustus en voor lopende contracten): VF-BelSMSWeb-Oud

De tarieven van het nieuwe Bel+SMS+Web Smart abonnement: VF-BelSMSWebSmart-1Aug1 Aangezien dit abonnement nog niet bestond kan ik hiervan natuurlijk geen vergelijkende oude tarieven tonen ;-)

Op de volgende pagina heb ik de nieuwe en oude SIM Only tarieven en alle aanvullende opties en diensten, met de tarieven, geplaatst.

Nieuwe Vodafone SIM Only tarieven

De nieuwe Bel+SMS SIM Only tarieven per 1 augustus: VF-SIMOnly-BelSMS-1-2jr-1Aug1

De oude Bel+SMS SIM Only tarieven (tot 1 augustus en voor lopende contracten: VF-SIMOnly-BelSMS-1jr-oud VF-SIMOnly-BelSMS-2jr-Oud

De nieuwe Bel+SMS+Web SIM Only tarieven per 1 augustus: VF-SIMOnly-BelSMSWeb-1Aug1

De oude Bel+SMS+Web SIM Only tarieven (tot 1 augustus en voor lopende contracten): VF-SIMOnly-BelSMSWeb-1jr-oud VF-SIMOnly-BelSMSWeb-2jr-oud

De extra opties en Blox zoals die vanaf 1 augustus gelden: VF-Opties-Blox-1Aug-a VF-Opties-Blox-1Aug-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.