Geruchten
15 maart 2010 - Ron Smeets

Vodafone vervangt de HTC Legend al door de Desire?

UPDATE (12u30):Vodafone heeft de webshop inmiddels aangepast. Op dit moment is te zien dat de Legend vanaf eind Maart leverbaar zal zijn en de Desire een paar weken later (medio april). Daarmee is de verwarring vooralsnog opgelost. Nu moeten ze alleen nog de releasedatum van de Nexus One bekendmaken ;-)

Een oplettende lezer stuurde mij vanavond deze link van de Vodafone webshop (zie ook de screenshots hieronder) waarop te zien is dat de HTC Legend nu al niet meer leverbaar zou zijn bij deze provider. Een Vodafone medewerker wist hem zelfs te vertellen dat dit te maken had met de komst van een nieuwe HTC.

Even verder zoekend kwam ik vervolgens al de 'bestel-pagina' tegen van de HTC Desire, maar het zou natuurlijk ook te maken kunnen hebben met de sterke geruchten dat Vodafone binnenkort de Nexus One gaat leveren.

Wat verder nog opviel was dat op de pagina van de HTC Desire in een hoekje ook de losse toestelprijs vermeld stond: €549,- Da's niet bepaald goedkoop... Natuurlijk kon ik zo laat op de avond geen officiele reactie van Vodafone meer lospeuteren. Ik ben benieuwd of dat morgen wel lukt. Voor nu moeten we het even doen met de gegevens die op de website van Vodafone te zien zijn (voor zo lang als dat duurt ;-))

De HTC Legend- End of Life: VF-Webshop-HTC-Legend-EOL

De 'bestel-pagina' van de HTC Desire: VF-Webshop-HTC-Desire

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.