Nieuws
02 januari 2014 - Redactie MobileCowboys

Vodafone verhoogt prijzen abonnementen vanaf 6 januari

Volgens Tweakers heeft Vodafone bevestigd dat de prijzen van een aantal Vodafone-abonnementen vanaf 6 januari verhoogd zullen gaan worden. Ook veranderen een aantal datalimieten en zullen er sommige voorwaarden veranderen. Voor bestaande abonnees zal er niets veranderen. Het gerucht dat Vodafone dit van plan was, ontstond via een bericht van TelecomVergelijker.nl, die informatie in handen had over deze verhogingen. 

De belangrijkste wijziging is dat de databundels van Red Super en Red Plus omhoog gaan voor nieuwe abonnees. Bij Red Super krijg je vanaf 6 januari 6GB aan data in plaats van 4GB. Bij Red Plus krijg je 2GB in plaats van 1GB. Dit is ook meteen terug te zien in de prijs: voor Red Super betaal je vanaf 6 januari 60 euro in plaats van 50 euro. Voor Red Plus betaal je 85 euro in plaats van de huidige 72 euro.

Verder zal er bij Red Plus een belbundel toegevoegd worden van 100 minuten naar het buitenland, waarmee gebeld kan worden naar 51 landen. Bij Red Super verandert ook het buitenbundeltarief voor data naar 2 euro per 200MB in plaats van 10 cent per MB. Bij Red Essential gaat de belbundel omlaag van 400 naar 300 minuten, terwijl de databundel omhoog gaat van 500MB naar 1GB. Bij Bel-Sms-Web 200 gaat de databundel omhoog naar 500 euro.

 

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl