Accessoires
10 juni 2011 - Ron Smeets

Vodafone UK vervangt Galaxy Tab 10.1v door de 10.1

De verwarring rondom de twee versies van de Galaxy Tab 10.1 (de 'dikke' 10.1v - Vodafone versie - en de dunnere 10.1) heeft er weer een hoofdstuk bij gekregen.

De Engelse afdeling van Vodafone heeft vandaag namelijk bekend gemaakt dat de provider de verkoop van het 10.1v model per direct stopzet en binnenkort de dunnere 10.1 in haar assortiment opneemt.

Zie hieronder het officiele bericht van Vodafone UK hierover. VF-UK-Galaxy-Tab-101

Het zal mij benieuwen of dit besluit ook voor de andere landen gaat gelden waar Vodafone momenteel de Galaxy Tab 10.1v nog verkoopt. De Nederlandse website van de provider maakt daar in ieder geval nog geen melding van.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.