Nieuws
23 januari 2010 - Ron Smeets

Vodafone UK verkoopt 100.000 iPhones in eerste week

Sinds 15 Januari is de iPhone in Engeland ook via Vodafone te koop. Gezien het feit dat men er bij Vodafone in Engeland zo happig op is om nu al de eerste verkoopcijfers te publiceren zal het niemand echt verbazen dat die goed zijn.

Vodafone verkocht in de eerste week namelijk al 100.000 exemplaren van de iPhone. Daarbij zitten weliswaar ook de 50.000 toestellen die vooraf al besteld waren, maar toch geen slechte prestatie. Januari is doorgaans namelijk niet de beste maand als het gaan om de verkoop van nieuwe mobieltjes. Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.