Nieuws
03 mei 2007 - Menno Hoekstra

Vodafone UK komt met neiuwe portal

Vodafone UK biedt haar klanten vanaf 1 juni goedkoper internet maar ook zullen zij de huidige mobiele portal gaan vervangen door er een meer website achtige portal van te maken, om zo de gebruikers een betere ervaring te geven.

De Vodafone homepage zal Google search en links naar populaire mobiele sites hebben. Vodafone Live content en services zullen nog steeds aanwezig zijn en zullen makkelijker te vinden zijn. Echter moeten gebruikers die ook services willen gebruiken als VOIP, Chatten en bestanden delen extra betalen.

Op 1 Juni zal Vodafone ook andere prijzen gaan vragen voor het internet gebruik. Nu betaalt men £2.35 per MB maar met de nieuwe tarieven betaalt men £1. voor de eerste 0.5MB hierna zullen de volgende 14,5 MB gratis zijn. Als mensen echter boven deze 15MB komen betalen ze £2. per MB. Dit is voor 1 dag.

Klanten kunnen ook hun telefoon als laptop modem gebruiken. Hiervoor geldt ook de zelfde regel £1. per dag voor de eerste 15MB. Echter is hier ook de regel van toepassing dat VOIP services zoals Skype, chatten en bestanden delen voor een vast bedrag van £2. per MB.

Hoe de portal er uit komt te zien en of wij in Nederland ook een nieuwe portal krijgen weet ik (nog) niet, maar zodra er meer nieuws over komt lees je het hier! :)Gerelateerde links:
Rechtzaak tegen Vodafone's mobiele VoIP blokkering
VoIP niet op de N95 voor Orange en Vodafone klanten!
Vodafone heeft internet plannen!
Vodafone Live! met 10 miljoen klanten door 3G
Vodafone en Google gaan samen zoeken
Veel kijkers voor Mobile TV van Vodafone UK
Mobiele operators blokkeren VoIP
Eurosport live op Vodafone Live!
Vodafone en haar toekomstvisie op de mobiele wereld
Over de auteur: Menno Hoekstra