Nieuws
22 november 2009 - Ron Smeets

Vodafone The Chase

UPDATE (22-11, 16u30) De derde Chase start nu. Zoek hier op #v360 en volg de hint op.

UPDATE (22-11, 11u00) Vanmiddag om precies 16u30 start de derde en laatste Vodafone Chase op Mobile Cowboys. Check dit artikel om exact dat tijdstip voor de eerste hint.

UPDATE (21-11, 11u30) Zoek het meest bekeken filmpje op dit kanaal. De volgende hint vind je in de annotations van dat filmpje.

UPDATE (20-11, 15u30) Voor iedereen die nog niet wakker was bij de eerste Chase (08u30 is ook erg vroeg ;-)) of niet snel genoeg was met het oplossen is er goed nieuws. De tweede Chase start morgen (zaterdag) ochtend om 11u30. Succes alvast!

UPDATE, (20-11, 08u30) De Mobile Cowboys Chase is begonnen! Een online speurtocht die je een Vodafone 360 Samsung H1 kan opleveren. De eerste hint vind je hier.

Om de introductie van Vodafone's 360 dienst onder de aandacht van een breed publiek te brengen, is Vodafone The Chase gestart. Dit zijn virtuele speurtochten langs sociale media die via toonaangevende mensen en media gestart worden. Ook wij hebben de komende drie dagen een Chase voor je uitgezet.

Morgen om 8.30 uur vind je hier de eerste hint. Wees er snel bij want diegene die het snelste de hints weet op te lossen, krijgt de Samsung H1 Vodafone 360. Ook voor de wat minder snelle mensen zijn er mooie prijzen beschikbaar, waaronder zonneopladers voor je mobiel. Een heel klein tipje wil ik wel alvast kwijt. Zorg dat je MobileCowboys volgt op Twitter. Succes!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.